Páginas

4/15/2011

COMUNICAT 17

Vacances de Setmana Santa

Us recordem que la setmana vinent comencen les vacances de Setmana Santa que s’allargaran fins el dimarts 26 d’abril.

Elaboració de mones

També us volem informar que el dimarts 26 durant el matí elaborarem mones de Pascua i a la tarda sortirem pels voltants de l’escola a menjar la mona.

Bones vacances,
El claustre de mestres

4/13/2011

COLONIES

Benvolgudes families,

Durant els propers dies haureu de fer efectiu el segon pagament de les Colònies. Com que ja vau firmar l’autorització en el primer pagament, aquest cop només caldrà que porteu el resguard del banc.

Nº de compte: 2100- 0517-34-0200225428 ( La Caixa)
Indiqueu nom, cognoms i curs de l’alumne!

Import: SOCIS AMPA 22,20 euros
NO SOCIS AMPA 28 euros

(Aclariment: el preu total de les Colònies és de 58 euros. L’ampa financia als seus socis el 10%, que suposa un descompte de 5.80 euros sobre el preu total; com que ja n’havíeu pagat 30, ara resta que en pagueu la quantitat que us indiquem a dalt).

Termini per al pagament: del 14 al 25 d’abril ( podeu portar els resguards quan tornem de vacances).

SORTIDA A BARCELONA

Sortida a Barcelona

• Horari: marxarem a les 9 del matí i tornarem al voltant de les 17:30 hores.

• Menjar i beguda: Els nens i nenes han de portar el dinar de casa i per les característiques del lloc i pensant que després de dinar serà la tornada, és millor que portin un entrepà. Per beure, el millor és una ampolla petita d’aigua. L’esmorzar no cal que el portin ja que el durà l’escola.

• Roba: És convenient que portin roba i calçat còmode i donat que ja fa calor, recomanem portar gorra.

• Panyoleta: els nens i nenes hauran de dur la panyoleta taronja amb el nom de l’escola. Aquells alumnes que no la tenen, han de passar pel cole a comprar-la (3€). Per als socis de l’AMPA és gratuïta i per tant us la fem arribar.

Agrairem que el divendres us abstingueu d’aparcar els cotxes al carrer de l’escola, donat que han de venir 2 autocars, i poden tenir problemes per maniobrar.
Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb l’escola

Aprofitem per recordar que la propera setmana són les vacances de Setmana Santa que s’allargaran fins el dimarts dia 26.

4/08/2011

COMUNICAT 16

Benvolguts pares,

Donat que la diada de Sant Jordi aquest any cau dins de la Setmana Santa, la biblioteca pública d’Alcarràs ha preparat visites per als centres escolars durant aquesta propera setmana (de P3 a 1r).
Així doncs, us fem saber que:
• P4 i P5 realitzaran aquesta visita el dilluns dia 11 d’abril de 15 a 17 hores
• P3 i 1r el dimarts dia 12 d’Abril durant el matí.

També us volem informar que el dimecres dia 13 i durant el matí, l’equip d’odontologia del CAP faran una revisió odontològica a tots els alumnes de 1r d’Educació Primària.

COMUNICAT 15

OLIMPÍADES 2011

Us recordem a tots aquells que s’han inscrit a l’activitat, que el diumenge dia 10 d’abril es realitzaran les olimpíades escolars d’Alcarràs.
Les proves per als alumnes de 1r, 2n i 3r d’Educació Primària començaran a les 10 del matí i per als alumnes d’Educació Infantil a les 11. Cada nen ha de dur el dorsal enganxat amb un imperdible a la part del davant de la samarreta.
En el dorsal escriureu nom, cognom i el curs.

BLOG

Us fem saber que a partir d’ara podreu consultar tots els comunicats que es donen a l’escola a la pàgina principal del nostre blog.