Páginas

2/28/2012

XERRADA ARQUITECTES



Durant les últimes setmanes hem tingut dues visites relacionades amb la construcció de l'escola.
Divendres 24 de febrer, un dels arquitectes de l'edifici d'educació infantil, el Sergi Valls va venir a l'escola per explicar-nos coses sobre com havia anat el procés de l'elaboració i construcció de l'edifici ja que estem treballant en un projecte interdisciplinar per millorar alguns aspectes. El Sergi Valls ens va preparar una presentació en Power Point i ens ho va explicar tot.
Anteriorment, també ens varen visitar els dos arquitectes que han dissenyat l'ampliació de l'escola per fer l'edifici de primària, en Josep Mª Mesquida i el Pere Robert que també ens van preparar una presentació i ens ho van explicar tot d'allò més bé. Va ser molt interessant i divertit i per això volem agrair-los l'esforç i dedicació.

2/16/2012

COMUNICAT

LLIURE DISPOSICIÓ

Us recordem que el proper dilluns 20 i dimarts 21, l’escola (i tots els centres educatius d’Alcarràs) romandrà tancada perquè són 2 dels dies de festa de lliure disposició d’aquest curs.

CARNAVAL

Aquest divendres dia 17, celebrarem el Carnaval a l’escola. A la tarda sortirem tots disfressats i farem una petita rua fins a la plaça del Toll.

XERRADA

El proper dijous dia 23 de febrer a les 19:30 hores, la psicopedagoga Mariana Salvi farà una xerrada aquí a l’escola sobre “la importància del joc”. Us convidem a participar-hi ja que més endavant es farà un taller sobre el mateix tema i amb la mateixa conferenciant.

ESCOLA NOVA

Us fem saber que ens han comunicat que el proper mes de març, per fi comencen les obres d’ampliació de l’escola.